Gülnaz Aslan (57) heeft al vijftien jaar haar eigen cateringbedrijf wanneer ze in november 2019 besluit om het roer om te gooien en een nieuw concept te beginnen: Ana's Lams Dis. Op een knisperend haardvuur, dat het hart van de zaak is, bereidt ze Texels lam en werkt ze uitsluitend met biologische producten. Een uniek concept dat goed aansluit in Utrecht. Maar dan gooit corona roet in het eten. Door de anderhalve meter regel kan Gülnaz binnen nog maar de helft van haar tafeltjes kwijt. Een ramp voor haar, want de omzet ziet ze daardoor drastisch dalen. Om toch extra omzet te krijgen, komt ze op het idee om een terras neer te zetten aan de voorkant van haar restaurant. Deze straat ligt open wegens werkzaamheden dus Gülnaz kan er mooi wat extra tafels kwijt. Helaas gooit de gemeente roet in het eten en moet ze de tafels weghalen. Tot overmaat van ramp grenst haar restaurant ook nog eens aan de 'smerigste' steeg van Utrecht en werkt de gemeente ook daaraan niet mee om deze op te knappen.